Min kundvagn

Töm kundvagn
undefined

De stiliga prydnadskuddarna med abstrakta uttryck är broderade och sydda av skickliga hantverkare som använder traditionell kedjestygnsbroderi. Den moderna designen gör kuddarna mycket populära och blir ett blickfång i varje hem. 

Stygnen utförs med en krok med tunn nål som kallas Ari. Broderiet utförs på en vit bomullsduk med små stygn som används för att täcka hela området,där motiven är utförda i slående färger. 

Kuddarna är producerade i 70% silke och 30% bomull där tråden som används är handfärgad.

Arbetet är utfört av kvalificerade artisaner som är dedikerade till sitt hantverk och profilerar sig genom att utföra etisk handel, det vill säga att arbetet inte utförs av barn. Hantverkarna är knutna till leverantören genom ett kooperativ och bestämmer själva sina priser för det arbete som utförts. De arbetar i sina egna hem. 

Kuddarna kan tvättas för hand i 30 grader men kemtvätt är att föredra. Vi rekommenderar att man inte använder biokemiska tvättmedel och att kuddarna torkas plant. Placera inte kuddarna i direkt solljus då detta kan orsaka fällning av de naturliga färgämnena. 

Motiven inspireras av flera kända artister såsom Picasso, Klimt, Rosina Wachtmeister och senaste tillskottet 5 motiv från Ulrika Hydman-Vallien