Min kundvagn

Töm kundvagn
undefined

Jensen tycker att sängen ska vara så mycket mer än bara en plats där du sover – sängen ska vara en del av din livsstil. Utvecklingsavdelningen på Jensen jobbar ständigt på nya innovativa lösningar för hur sängen och sovrummet ska användas.

Jensen värnar om sin skandinaviska design. Med naturinspirerat material, trendiga textilier och ett tidlöst formspråk, har Jensen visat mer än en gång att deras sängar kan vara vackra att vila ögonen på. Jensen har dessutom belönats med Norska Designrådets pris för excellent design två gånger – vilket är en bekräftelse på deras filosofi. 
Jensen har miljön i fokus när de designar sina produkter - de är Svanen-märkta. Svanen etablerades av Nordiska ministerrådet 1989 för att göra det lättare för konsumenter att hitta de bästa produkterna för både hälsa och miljö. 

Träet i sängramarna kommer från miljöcertifierade skogar och metallen i fjädrarna är återvinningsbara. Ytorna av trä, metall och textil behandlas utan flamskyddsmedel eller andra farliga kemikalier, som kan utgöra hot mot kundens hälsa, och de Svanen-märkta madrassernas material är noga utvalt samt har en hög kvalitet och lång hållbarhet.