undefined

Leather Master Scandinavia tillverkar och säljer produkter för professionell material- och möbelvård. 

Deras expertis sträcker sig över alla typer av läder, textil och trä. I sortimentet finns ett hundratal produkter för rengöring, skötsel och reparation. Dessutom hållet Leather Master kurser och utbildningar för möbelbutiken, tapetserare med flera. 

Leather Master finns i hela Skandinavien samt Englad, Island och Ryssland. Deras produkter rekommenderas av ledande garverier, möbeltillverkare och biltillverkare runt om Europa. 

Leather Master Scandinavia ingår tillsammans med Bele Cleaning System i företaget LMS Bele AB. 

Leather Master har ett helhetstänkande som baserar sig på deras produkters totala livscykel från råvara via framställning till användning och återvinning. 

Genom att använda deras produkter och tjänster förlängs livslängden på konsumtionsprodukter såsom möbler till exempel. De håller sig uppdaterade om miljöförbättrande varor, produkter och tjänster.

Vid inköp, val av råvaror och produktutveckling strävar de efter alternativa lösningar som minskar påverkan på miljön och förbrukningen av råvaror och energi. 

LMS Bele AB följer miljölagstiftningen och strävar efter att arbeta i enlighet med miljöstandarden ISO 14001. Vi är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.