Min kundvagn

Töm kundvagn
undefined

Oscarssons Möbel är ett svenskt företag grundat 1986 av Lennart Oscarsson, som också designar möblerna. De skapar möbler som passar såväl hemmiljö som kontor och offentlig miljö, alla med rena linjer, enkla former och i gedigna material. Möblerna arbetas fram från idé till färdig produkt i deras fabrik i Småländska Ruda. De har ett brett urval av produkter tillverkade i massivt trä kombinerat med slipat stål mm. Deras idé bygger på att hela produktsortimentet skall gå att kombinera. 

Där andra satsar på tillverkning utomlands, anstränger sig Oscarssons Möbel på att ge dig den kvalitet på möbler som du förtjänar. Alla delar är speciellt utformade för att passa in i möbelns helhetsuttryck. Precis som deras kvalitetsstämpel säger så är varje handtag, krok och beslag detaljer som du bara hittar på en möbel från Oscarssons Möbel, tillverkade av de själva i Småland. 

Deras möbler kännetecknas av det klassiskt skandinaviska. Trä och metall som inbjuder till beröring. Deras passion är vacker, innovativ design med en rejäl dos funktionalism där de använder levande material som bara blir vackrare med åldern. De vill att en möbel från Oscarssons kommer att finnas med dig under många år.