Min kundvagn

Töm kundvagn
undefined

Skovby grundades år 1933 av skåpsmakaren Thorvald Rasmussen. Med en vision, hårt arbete och en professionell stolthet skapade han grunden till en hållbar och funktionell design - detta har hans son och barnbarn fortsatt med sen dess.

Tidiga uppdrag för den lilla verkstaden gjorde att det utvecklades snabbt till skapandet av matgrupper, och inom 20 år så skapades Skovby möbler på rullande band. Den här utvecklingen ledde till en uppbyggnad av internationella relationer. Organisationen växer fortfarande, med samma fokus på hantverk, naturliga material och ett hållbart affärssystem som anförtror anställda och miljön.

Den drivande styrkan, och delade passionen som har varat tre generationer av skåpsmakare är funktion. Skovby var bland de första som skapade matbord med funktionella utdragssystem, och idag är företaget känt för deras talang att kombinera design med funktion. Det fortsatta och direkta skälet till Skovbys framgångar är deras förmåga att utveckla designs, som binder ihop ett starkt estetiskt uttryck tillsammans med innovativ funktion.

Idag så styr Preben och Jörgen Rasmussen ett internationellt, hög-teknologiskt företag med ett positivt miljöavtryck.